Ivan Grobenski objavljuje album ‘On Death and Other Problems’

Ovaj kantautor poznat je kao frontmen artcore sastava Moskau i kao jedan od osnivača glazbene nagrade ‘Porni’.

  • 17
    Shares
Ivan Grobenski ‘On Death and Other Problems’

Nakon hvaljenog diy albuma “Lessons in Life and Love”, live albuma “Live Lessons” snimljenog u zagrebačkom Vinylu i spontanog, otočkog, mobitelom zabilježenog “Island Life” EP-a, Ivan Grobenski sprema i prvi (a zapravo drugi) studijski album “On Death & Other Problems” koji izlazi u listopadu ove godine.

Album je ponovno snimljen diy i to na raznim zagrebačkim i koprivničkim lokacijama (u dnevnom boravku u Zagrebu, na livadi bivše koprivničke vojarne, u Grobnici i zagrebačkom Vinylu), ali ovaj puta ima studijski zvuk za koji je najviše zaslužan Tomislav Horvatinović Jones.

Prateći bend (Pavle Bojanić, Davor Lakuš i Rajnard Hraščanec) ostaje isti, ali se iz naziva “Lessons in Life and Love Band” transformira u “& Other Problems Evening Trio”.

Album sadrži osam pjesama koje se pokušavaju oduprijeti poludjelim silama političke korektnosti i internetskom ludilu pa album, u ovom woke okruženju, ostaje prilično asleep.“On Death & Other Problems” zapravo je svojevrsna stand-up komedija,a li u sit-down ruhu; teme su komične, ali nikome nije smiješno.

Izašao je i prvi singl ”Island Life” za koji je spot snimio Nevio Smajić.

U petak, 26. listopada Ivan Grobenski će sa svojim bendom promovirati novi album u KSET-u, a tom prilokom će kao predgrupa nastupiti i sastava Tyger Lamb.

  • 17
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X