Izašao novi trailer za remake ‘Suspirie’, s trailerom i nova filmska glazba s potpisom Thoma Yorkea

Film Luce Guadagnina će inače biti prvi Yorkeov projekt u kojem samostalno potpisuje filmsku glazbu.

  • 5
    Shares
Jedan od službenih postera za Guadagninov remake Argentove ‘Suspirije’ (izvor: screenshot Instagram)

Izašao je novi trailer za remake kultnog filmskog klasika Daria Argenta – “Suspiria”. Pogledajte kako izgleda u videu ispod. U traileru, prvom produženom koji je pušten ususret isščekivanom hororu, se mogu čuti i novi komadi Yorkeove filmske glazbe. U lipnju je, podsjećamo, pušten i kratki teaser trailer filma.

Film je originalno snimljen 1977. godine, a remake je okupio impresivnu glumačku postavu, između ostalih, i Tildu Swinton, Chloe Grace Moretz i Dakotu Johnson. Film režira Luca Guadagnino, najpoznatiji po filmu “Call Me By Your Name”, “dark horseu” ovogodišnjih Oscara. Produkcija filma je Amazonova, a premijera je zakazana za 2. studenog ove godine.

Inače, ovo je prvi put da će Yorke potpisati glazbu nekog filma, iako je već imao svoje prste u filmskim soundtrackovima, poput onog “Velvet Goldminea” iz 1998. ili “The UK Gold” iz 2013.

U izjavi za NME, a oko Yorkeovog glazbenog angažmana, redatelj filma, Luca Gudagnino, svojedobno je poručio: “Thomova umjetnost nadrasta sadašnjost. Imati takvu privilegiju da Thom radi glazbu za Suspiriju ostvarenje je sna. Dubina njegovog izražaja i umjetničke vizije tako je jedinstvena da sam siguran da će naša verzija Suspirie biti revolucionarna, zvučati revolucionarno i naposljetku, duboko rezonirati u gledateljima. Naš je cilj napraviti jedno transformativno i uznemirujuće filmsko iskustvo, za ovakav cilj nije bilo boljeg čovjeka od Thoma.”

 

  • 5
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh