Izašao prvi trailer novog ‘Stanlia i Olia’

U novim avanturama i modernoj ekranizaciji ponovno stižu Laurel & Hardy.

John C. Reilly i Steve Coogan kao ‘Stan & Ollie’ (izvor: YouTube)

Ovog je vikenda debitirao trailer za dugoiščekivanu modernu interpretaciju vječnog komičarskog klasika “Stan & Ollie”, odnosno prevedeno u nas “Stanlio i Olio”. Film će u kina u siječnju 2019. , točnije 11. siječnja kada će započeti američka i britanska kino premijera koju bi par dana kasnije trebala slijediti i ona kontinentalna, europska. U novoj ekranizaciji Stana Laurela glumi britanski komičar Steve Coogan, a Olivera Hardya John C. Reilly.

Film će pratiti dogodovštine popularnog dvojca dok se spremaju na turneju po Velikoj Britaniji u kasnijoj fazi svoje “slapstick” komičarske karijere. Podsjećamo, Laurel i Hardy svoje su zlatno komičarsko razdoblje doživjeli u periodu ranog klasičnog Hollywooda i prve ere američke kinematografije koje je trajalo negdje od kasnih 20-ih godina do sredine 40-ih godina 20. stoljeća. Laurel u skečevima najčešće tumači ulogu nespretnog i djetinjastog prijatelja pompoznom i nasilnom Hardyu.

Film je inače režirao Jon S. Baird čije je najuspješnije dosadašnje ostvarenje bio “Filth”, film iz 2013. s Jamesom McAvoyom u glavnoj ulozi, a kojeg je Baird napisao, producirao i režirao po predlošku istoimene novele Irvinea Welsha.

Pogledajte novi trailer za film “Stan & Ollie”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X