Bob Dylan kod Jimmya Fallona promovirao viski, nije progovorio ni riječ

Dylan je kod Fallona promovirao svoju novu liniju viskija nazvanu ‘Heaven’s Door’, a tijekom čitavog skeča nije progovorio ni jednu riječ.

Bob Dylan i Jimmy Fallon u degustaciji viskija (izvor: YouTube)

Bob Dylan je, ovog vikenda, nastupio u showu Jimmya Fallona kako bi promovirao svoj viski, mudro i supstancijalno nazvan “Heaven’s Door”. Dylan inače vrlo rijetko i gotovo nikada ne nastupa i ne govori u talk showovima, a u ovom je, iako je nastupio, odlučio ne progovoriti ni riječ. U skeču nazvanom “Jimmy Takes Bob Dylan To Circus” Fallon i Dylan uživaju u čaši spomenutog viskija za vrijeme privatne cirkuske predstave u izvođenju Big Apple Circusa.

No, na kraju skeča Dylan misteriozno nestaje, ostavljajući Fallona samog s viskijem. Iznenađen i zatečen tim nestankom, Fallon pita jednu od cirkusantica gdje je nestao Bob Dylan, na što mu ona odgovora da je čitavo vrijeme ustvari bio sam, ostavljajući ga tako da se upita od kojih se sastojaka zapravo pravi taj viski u kojem je do čas uživao.

Inače, ako netko hoće naručiti ovaj Dylanov viski od kojeg se halucinira Bob Dylan, kako to gura Jimmy Fallon, može to učiniti putem sljedećeg linka.

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X