Izašao prvi trailer za ‘Rocketman’, nadolazeći biopic o Eltonu Johnu

Otkriven je prvi trailer filma ‘Rocketman’ iz kojeg smo, između ostalog, dobili na uvid i kako bi Taron Egerton trebao izgledati kao veliki Elton.

Taron Egerton kao Elton John u biopicu ‘Rocketman’ (izvor: YouTube)

Film je postavljen za kino premijeru naredno ljeto, a prati Eltona Johna u vremenu u kojem se ovaj sprema objaviti album “Honky Chateau” koji ga je, 1972. godine, i doveo na veliku scenu.

No, kako obećava trailer, film će, također, i revidirati Eltonov život u retrospektivi i uopće namjerava preispitati ostavštinu legendarnog kantautora – pa vidimo i kratke isječke njegovog djetinjstva i borbe s unutrašnjim demonima.

Tek pri kraju jednominutnog trailera konačno vidimo Egertona kako za klavirom izvodi “Rocket Mana”, prvi singl sa spomenutog “Honky Chateau”.

Film je, interesantno, režirao Dexter Fletcher koji se upravo sprema izbaciti “Bohemian Rhapsody”, film o grupi Queen, pa će se dijelom i po tom filmu moći otprilike zaključiti kvaliteta i pedantnost kojom redatelj pristupa, u najmanju ruku, zahtjevnim projektima kakvi su glazbeni biopici.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X