Sharon Van Etten pustila povratnički singl ‘Comeback Kid’ i najavila novi album

‘Comeback Kid’ novi je singl iz radione Sharon Van Etten, povratničko izdanje kojim najavljuje novu ploču ‘Remind Me Tomorrow’.

  • 4
    Shares
Sharon Van Etten (izvor: Wikipedia)

Podsjećamo, novi album Van Ettenove se čeka od 2014. godine, kada je objavila vrlo hvaljeni ‘Are We There’. Novo, peto studijsko izdanje u karijeri ove američke kantaturorice, prezentira se kao nova sintesajzersko-sonična avantura “koja inzistira na tome da nije htjela biti lijepa”.

Producent albuma je John Congleton (Grammyem nagrađen producent i nekadašnji frontmen indie benda The Paper Chase), sve pjesme na albumu napisala je Ettenova i to, kako navodi, balansirajući između trudnoće, studija psihologije, Netflixove serije “The OA” u kojoj igra i revivala Lynchovog Twin Peaksa.

U razgovoru za NME, Van Ettenova napominje: “Mnogo je pjesama napisano na Korgovom organu ili sintesajzeru na što bi onda nadodala bubnjeve. Mnogo je sve to skupa mračnije i ima mnogo više “beatova”. Album nije vođen akustikom i pjesme imaju mnogo jači tempo. Definitivno će sve to skupa značiti i teži, mračniji zvuk i znatno više “elektroničkih osjećaja.”

Album će vani 18. siječnja preko etikete Jagjaguwar.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  • 4
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X