Sharon Van Etten pustila povratnički singl ‘Comeback Kid’ i najavila novi album

‘Comeback Kid’ novi je singl iz radione Sharon Van Etten, povratničko izdanje kojim najavljuje novu ploču ‘Remind Me Tomorrow’.

  • 4
    Shares
Sharon Van Etten (izvor: Wikipedia)

Podsjećamo, novi album Van Ettenove se čeka od 2014. godine, kada je objavila vrlo hvaljeni ‘Are We There’. Novo, peto studijsko izdanje u karijeri ove američke kantaturorice, prezentira se kao nova sintesajzersko-sonična avantura “koja inzistira na tome da nije htjela biti lijepa”.

Producent albuma je John Congleton (Grammyem nagrađen producent i nekadašnji frontmen indie benda The Paper Chase), sve pjesme na albumu napisala je Ettenova i to, kako navodi, balansirajući između trudnoće, studija psihologije, Netflixove serije “The OA” u kojoj igra i revivala Lynchovog Twin Peaksa.

U razgovoru za NME, Van Ettenova napominje: “Mnogo je pjesama napisano na Korgovom organu ili sintesajzeru na što bi onda nadodala bubnjeve. Mnogo je sve to skupa mračnije i ima mnogo više “beatova”. Album nije vođen akustikom i pjesme imaju mnogo jači tempo. Definitivno će sve to skupa značiti i teži, mračniji zvuk i znatno više “elektroničkih osjećaja.”

Album će vani 18. siječnja preko etikete Jagjaguwar.

  • 4
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X