Izgorio Paramountov filmski ranč na kojem se snimao i ‘Westworld’ HBO-a

Poznati Paramountov ranč koji je u proteklih 90 godina bio lokacija za nebrojene filmove i serije potpuno je uništen u golemim požarima koji su zahvatili Kaliforniju.

Paramountov filmski ranč snimljen 2003. godine (Foto: Wikipedia)

Ranč je doslovce u svega 24 sata u potpunosti poharan razornim požarom koji hara Kalifornijom. Time je uništena lokacija na kojoj se posljednja snimala serija “Westworld” televizijske kuće HBO, ali i broje televizijske uspješnice prije nje, poput serije “Dr. Quinn” pa sve do filmskog horor klasika iz 1932. “The Island of Lost Souls”.

Osim što je bio prostor na kojem se snimalo, Paramountov ranč bio je i turistička destinacija, obzirom da je veliki broj američkih westerna snimljena na toj lokaciji koja se proteže na 2700 hektara u Agora Hillsu u Kaliforniji. Ranč je ustanovljen 1927. godine kad su ljudi iz Paramounta zaključili kako posjeduje mnoštvo raznolikih i zahvalnih eksterijera za snimanje, a iste godine je snimljen i “The Last Outlaw”, prvi film snimljen na toj lokaciji.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X