Izvješće FBI-ja zaključuje da je Alec Baldwin povukao okidač pištolja kojim je ubijena snimateljica na setu

Glumac, koji je bio jedan od producenata filma ‘Rust’, ali i njegova zvijezda, uvijek je govorio da je pištolj opalio, a da on nije povukao obarač.

Alec Baldwin (foto: Gage Skidmore/Wikipedia)

U izvješću FBI-a zaključuje se da je Alec Baldwin povukao okidač pištolja koji je ubio snimateljicu na setu filma ‘Rust’.

Baldwin je slučajno upucao Halynu Hutchins dok su snimali film u listopadu 2021., ali je uvijek tvrdio da zapravo nije povukao okidač. Međutim, novodovršena forenzička istraga FBI-a kaže da dotično oružje nije moglo opaliti bez fizičkog povlačenja okidača.

Nalaze je pregledao Ured medicinskog istražitelja Novog Meksika, a daljnje izvješće obdukcije klasificira smrt gospođice Hutchins kao nesreću. “Smrt je nastupila prostrijelnom ranom prsnog koša”, piše.

Baldwin je vjerovao da je kolt koji mu je uručen dok se spremao snimiti scenu na setu vesterna u Novom Meksiku, ispražnjen. U TV intervjuu o nesreći, Baldwin je rekao da, iako bi “sve dao da poništi ono što se dogodilo”, ne osjeća krivnju, rekavši da, iako je “netko odgovoran za ono što se dogodilo… ja znam da nisam taj”.

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X