J.R. August ima novi singl: najpoznatija priča ispričana kroz prizmu 2022. godine

‘Dealing With The Pain’ prvi je singl s novog studijskog albuma J.R. Augusta, višestrukog dobitnika Porina i autora svjetskog kalibra.

JR August ‘Dealing With The Pain’

„Pjesma ‘Dealing With The Pain’, kao i cijeli album ‘Still Waters’, inspirirana je vremenom u kojem živimo. Što se vizuala tiče, želio sam ispričati najpoznatiju priču svih vremena kroz prizmu 2022. godine”, rekao je J.R. August. A najpoznatija priča je ona o sinu Božjem i njegovom raspeću, o četrdeset dana pred nama.

Priča je to uobličena u videospot za koji režiju potpisuje Filip Gržinčić. Priča je to o godini koja je tek počela, a već bi je najradije zaboravili.

Svrstavanje J.R.-ove glazbe u žanrovske ladice bila bi blasfemija, zato otvorenog uma i otvorenog srca uđite u J.R.-ov svijet. Neka vas ne zaprepasti ono što vidite, simboli su tu da nam poigravanje njima otvori neka nova područja slobode. Na Čistu srijedu, tom danu pokore, skupa s J.R.-om zakoračimo u „mirne vode”.

Album će svjetlo dana ugledati na Veliki petak, 15. travnja. „Na albumu će biti devet pjesama i moj nekakav prepoznatljiv izričaj, ali zvuk je definitivno 2022. godina”, dodao je za kraj J.R. August.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X