J.R. August objavio novi album ‘Still Waters’

Nakon prvog singla ‘Dealing With The Pain’, u kojem se kroz prizmu 2022. godine želi ispričati najpoznatija priča svih vremena, ista priča nastavlja se i kroz drugi singl i videospot ‘I Forgive Her’ kojim J.R. August otvara novo poglavlje.

JR August ‘Dealing With The Pain’

Nakon albuma „Dangerous Waters” i kolekcije EP-jeva „Murky Waters”, vrijeme je za „Still Waters”, novi studijski album J.R. Augusta, višestruko nagrađivanog glazbenika koji je probudio domaću glazbenu scenu i pokazao da ima itekako što za reći i pokazati.

Album „Still Waters” nastajao je u doba pandemije u J.R.-ovu kućnom studiju te je njegova intimna priča svijeta koji se nezaustavljivo mijenja, kako na individualnoj razini pojedinca, tako i na globalnoj. Cijeli je album pomno promišljen; od samih pjesama i produkcije koju sam potpisuje pa do vizuala, odnosno spotova koji ga najavljuju. J.R.-ov jedinstveni pogled na umjetnost rijetko koga ostavlja ravnodušnim.

„Ne želim biti „poistovjećivan s religijskom glazbom jer ju niti ne stvaram. Ja stvaram duhovnu glazbu, kao i svi oni kojima je poziv stvarati glazbu. Ako te glazba ne produhovi, ne stavi u poziciju gdje nadiđeš svoje postojanje i vidiš svijet oko sebe drugim očima, onda to niti nije glazba”, kaže J.R. August.

J.R. August ‘Stiull Waters’ CD i vinilno izdanje

Suradnju kroz videospotove na albumu s J.R. Augustom nastavio je i sjajan redatelj Filip Gržinčić koji uz J.R.-a potpisuje i scenarije. Dugogodišnji suradnik, Dražen Završki koproducirao je album i napravio tonski miks, dok je za mastering zaslužan Goran Martinac. Jedini živi instrument na albumu odsvirao je Vranićev brat Alen, akustičnu slide gitaru u pjesmi “Divine Intervention”.

Svoju svjetsku klasu već je pokazao prijašnjim radom, a nema sumnje, opravdat će je i novim albumom, koji je dostupan na svim streaming platformama. Fizički primjerci u obliku cd-a mogu se nabaviti u trgovinama i na webshopu Croatia Recordsa, dok će vinilno izdanje biti dostupno krajem mjeseca.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X