J. R. August otvorio Ljetni vrt Vintage Industrial Bara

Sinoć je Ljetni vrt Vintage Industrial bara u Savskoj 160 otvorio svoja vrata, a čast otvorenja pripala je J. R. Augustu koji je nastupio sa zborom. Pogledajte galeriju.

Zelena oaza u Savskoj dobila je nove boje, nove detalje koji su već postojeću dobru i opuštajeću atmosferu samo dodatno pojačali. Uz jedinstveni vizualni moment vrta, tu je i program. Do listopada vas čeka svaki dan, dakle, sedam dana tjedno, različit program.

Od chill slušaonice soula ponedjeljkom i guštanja u vrtu uz rashlađene derivate vrtne Ljekarne (bar), do kvizova znanja, večeri poezije, filmskih projekcija, art hangouta, tribine, promocije knjiga i glazbenih izdanja, akustični koncerti novijih izvođača, ali spremaju se i neke stare mange zasvirati u Vintage Gardenu. Tu je i program namjenjen najmlađima i naravno vikend preslagivanje stanja svijesti petkom i subotom.

Nakon J.R. Augusta, sljedeći akustičar na redu je Robert James Hudulin iz Rolin Humesa u četvrtak 13. lipnja Nakon njega, 20. lipnja sveveseli Jeboton Ansambl savršeno će se uklopiti u ovaj veseli vrt. Program i akcijske ponude provjerite ovdje.

Zadnje od Galerija

Idi na Vrh
X