J. R. August otvorio Ljetni vrt Vintage Industrial Bara

Sinoć je Ljetni vrt Vintage Industrial bara u Savskoj 160 otvorio svoja vrata, a čast otvorenja pripala je J. R. Augustu koji je nastupio sa zborom. Pogledajte galeriju.

Zelena oaza u Savskoj dobila je nove boje, nove detalje koji su već postojeću dobru i opuštajeću atmosferu samo dodatno pojačali. Uz jedinstveni vizualni moment vrta, tu je i program. Do listopada vas čeka svaki dan, dakle, sedam dana tjedno, različit program.

Od chill slušaonice soula ponedjeljkom i guštanja u vrtu uz rashlađene derivate vrtne Ljekarne (bar), do kvizova znanja, večeri poezije, filmskih projekcija, art hangouta, tribine, promocije knjiga i glazbenih izdanja, akustični koncerti novijih izvođača, ali spremaju se i neke stare mange zasvirati u Vintage Gardenu. Tu je i program namjenjen najmlađima i naravno vikend preslagivanje stanja svijesti petkom i subotom.

Nakon J.R. Augusta, sljedeći akustičar na redu je Robert James Hudulin iz Rolin Humesa u četvrtak 13. lipnja Nakon njega, 20. lipnja sveveseli Jeboton Ansambl savršeno će se uklopiti u ovaj veseli vrt. Program i akcijske ponude provjerite ovdje.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Galerija

Idi na Vrh
X