Brian Wilson odgađa turneju jer se osjeća ‘mentalno nesigurno’

Pjevač koji se dugo bori s duševnom bolešću kaže kako se u posljednje vrijeme bori sa stvarima u glavi i govori stvari koje ne misli, a ne zna zašto.

Brian Wilson (foto: Wikipedia)

Brian Wilson odgodio je nadolazeću turneju kako bi se mogao posvetiti svom duševnom zdravlju.

“Nije tajna da se desetljećima borim s duševnom bolešću,” piše bivši pjevač Beach Boysa. “Ponekad je bilo neizdrživo, ali liječnici i lijekovi su mi pomogli živjeti divan, zdrav i produktivan život uz potpou obitelji, prijateljaa i obožavatelja koji su bili uz mene na ovom putovanju.” Wilson dodaje kako ga u posljednje vrijeme muče stvari u glavi i govori stvari koje ne misli, a ne zna zašto. Riječ je o preoblemu koji ga prije nije morio i mora se posvetiti tome kako bi razjasnio što se događa.

Tijekom posljednje godine bio je na tri uspješne operacije leđa i osjećao se jačim nego ikada, ali nakon posljednje od njih počeo je osjećati “mentalnu nesigurnost”. “Ne znamo što je uzrok ovome, ali znam da nije dobro da sad nastupam, pa se vraćam u Los Angeles,” napisao je.

Wilson ima diagnozu shizoafektivnog poremećaja i muči se s mentalnim problemima već više od 50 godina, za što krivi “loše droge” koje je uzimao u mlađim danima.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X