Jack Johnson albumom ‘Songs For Maui’ prikuplja pomoć za sve pogođene požarom na Havajima

Jack Johnson predstavlja ‘Songs For Maui’, live album napravljen u svrhu prikupljanja sredstava za sve pogođene nedavnim razornim požarima u Mauiju.

Jack Johnson, Paula Fuga and John Cruz ‘Songs For Maui’

Album je snimljen uživo u kazalištu Maui Arts and Cultural Center’s Castle za vrijeme Jackove posebne turneje po Havajima 2012. godine te sadrži 10 pjesama. „Songs For Maui” je digitalno dostupan putem izdavačkih kuća Brushfire i Republic Records (Universal Music Group): https://jackjohnson.lnk.to/SFM

Uz album, Jack Johnson, koji je rođen na Havajim, i njegov bend održali su i intimni dobrotvorni koncert 18. rujna u The Republik u Honoluluu, uz posebne goste Paulu Fugu i Johna Cruza. Svi prihodi od prodaje live albuma i koncerta namijenjeni su pomoći u pružanju podrške pogođenoj zajednici u Mauiju.

„Šaljemo svu našu ljubav našim prijateljima i obiteljima na Mauiju. Kada smo počeli razmišljati o načinima na koje možemo podržati zajednicu, pronašli smo snimke akustičnog koncerta iz 2012. godine koji smo Paula, John i ja održali na MACC-u na Mauiju. Slušajući pjesme, prisjetili smo se vremena koje smo tog proljeća posvetili ne samo koncertima, već i povezivanju s našim havajskim korijenima. Znamo da je ispred nas dug put. Nadamo se da će pozitivna energija s tog koncerta doprinijeti prikupljanju sredstava i pomoći u pružanju podrške obiteljima. Aloha, Jack”, poručuje glazbenik.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X