Jack White juriša na prvo mjesto američke top ljestvice

‘Blunderbuss’, prvi solo album Jacka Whitea doseći će prvo mjesto američke top ljestvice prodaje albuma, što Jacku do sada niti jednom nije pošlo za rukom s njegovim prethodnim bendovima.

Jack White 'Blunderbuss'

Album Jacka Whitea „Blunderbuss“ prodan je između 110.000 i 120.000 kopija na matičnom američkom tržištu u prvom tjednu prodaje, javlja Hitsdailydouble.com. A to je tiraža koja će po procjeni iste internetske stranice gurnuti Jacka Whitea na prvo mjesto liste prodaje albuma.

Jack White još niti jednom nije bio na prvom mjestu prodaje albuma sa svojim prethodnim bendovima The White Stripes, Raconteurs i The Dead Weather.

„Blunderbuss“ je snimljen kad su se u Whiteovom studiju okupili glazbenici kako bi snimili pjesme za repera RZA-u (Wutangclanovac je nedavno nastupio u Hrvatskoj op.a), no RZA se nije pojavio, a Jacku je bilo žao raspustiti glazbenike jer su se svi bili uigrali kroz sessione dok su čekali mušićavog repera. U jednom danu je tako Jack spontano napisao tri pjesme i ostalo je izgleda legenda.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X