Jack White na Saturday Night Live – nastup o kojem se priča

Jack White u subotu 10. listopada je fascinantno prošao kroz svoju karijeru tijekom showa i odao počast preminulom Eddieju Van Halenu.

Jack White na Saturday Night Live (Izvor: SNL / Youtube)

White je najavljen kao subotnji gost u zadnjoj minuti najave SNL-a u petak 9. listopada i to kao zamjena country glazbenika Morgana Wallena koji je otpao iz programa nakon što se početkom tjedna pojavila snimka na kojoj se vidi da Wallen ne nosi zaštitnu masku na jednoj zabavi s puno gostiju.

U pratnji bubnjara Darua Jonesa i basista Dominca Johna Davisa, Jack White je projurio kroz opus, uključujući i hit singl “Lazaretto”, te suradnju s Beyonce u obliku pjesme “Don’t Hurt Yourself”. Trio je također i prearanžirao “Ball And Biscuit”, s albuma “Elephant” (2003.) White Stripesa u koju je dodao tekstove pjesme “Jesus Is Coming Soon”, tradicijski gospel kojeg je 1918. za vrijeme pandemije španjolske gripe izvodio Blind Willie Johnson.

Pjesmu “Lazaretto” Jack White izveo je na gitari koju je posebno za njega dizajnirao Eddie Van Halen, koji je prošlog utorka umro o raka.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X