Jack White najavio solo album

Jack White je još uvijek u post-produkcijskom poslu u trenutku dok najavljuje svoj prvi solo album ‘Blunderbuss’ koji bi treba izaći u travnju.

Jack White u Ottawi snimljen tijekom nastupa s grupom The Dead Weather 2009. godine (Foto: Wikipedia)

Rasformirao je matični bend The White Stripes prošle godine, ali čini se da nije odmarao niti jedan dan. Pored činjenice da je i prije službenog razlaza s Meg White često bio u producentskim vodama i radio u super grupama The Raconteurs i The Dead Weather, Jack White se u kratkom vremenskom roku pokazao i pronicljivim i uspješnim nezavisnim izdavačem te od vlastitog labela Third Man načinio respektabilnu izdavačku kuću.

U ovome trenutku je najavio svoj prvi solo albumu karijeri naziva“Blunderbuss“ kojeg je snimao u Nashvilleu, dok se službeni izlazak očekuje 24. travnja.

„Nikad nisam planirao raditi pjesme pod svojim imenom, a za ove nove koje sam napisao mi se čini da jedino tako mogu biti prezentirane. Nastajale su iz grubih skica i nemaju poveznicu s ničim do sada, osim s mojom vlastitom ekspresijom, mojim vlastitim bojama i vlastitom okviru“, tvrdi Jack White u službenoj izjavi.

„Prve impresije“njegovog albuma moći će se osjetiti idućeg ponedjeljka 6. veljače, kad će biti pušten video singl „Love Interruption“ – skoro točno pa godinu dana od trenutka kad je objavljen raspad The White Stripesa.

U audio obliku je veće dostupan:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fD12wH9En6s[/youtube]

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X