Jack White: Užasno mi nedostaju The White Stripes

Izjavio je to pjevač i gitarist u intervju za New York Times povodom skorašnjeg objavljivanja prvog solo albuma ‘Blunderbuss’.

Meg White i Jack White

„Bit ću u The White Stripesima vjerojatno cijeli svoj život. Rad u tom bendu je bio najizazovniji, najvažniji i to je ujedno bila stvar koja me najviše ispunjavala u životu. Želio bih da još uvijek postojimo. To je nešto što mi užasno nedostaje!“, izjavio je Jack White u intervjuu za New York Times kojeg je dao povodom svoj prvog solo albuma „Blunderbuss“ koji će se u prodaji naći 23. travnja.

Jack je naveo kako raspad benda nije bila njegova jednostrana odluka te da bi novi album grupa snimila da je postojala šansa za daljnjim radom. Prije razlaska razgovarao je s Meg White o statusu grupe u tom trenutku. „Došli smo do točke u kojoj sam kazao, ako ne radimo dovoljno na bendu, da je najbolje da s tim završimo odmah. To je bilo ono što je ona željela. Ne znam koji su bili njeni razlozi. Općenito u razgovorima s Meg teško da se može dobiti bilo kakav konkretan odgovor. Sretan sam što se ta žena ikada popela na pozornicu. Trenutno nastavljam s onim što imam“, kazao je White i dodao: „Meg je u potpunosti kotrolirala The White Stripes. Ona je najtvrdoglavija osoba koju sam ikad upoznao. Nikad nisam saznao razlog zašto je tako.“

Prošli mjesec je u intervjuu za NME Jack White je izjavio kako nema šanse da ikada ponovno oformi The White Stripes i da bi o tome dugo razmišljao čak i kad bi bankrotirao.

Početkom prošlog tjedna Jack White je premijerno objavio i drugi video singl „Sixteen Saltines“ s predstojećeg albuma „Blunderbuss“ koji je već izazvao određene kontroverze zbog nasilja prikazanog u njemu. Naime režirao ga je AG Rojas i u video spot su uvrštena nasilna djeca koja se tetoviraju i drogiraju, iskeženi psi, dječak u mrtvačkom kovčegu i Jack White zavezan za sjedalo automobila u trenutku dok ga tinejdžeri polijevaju benzinom.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DsixWMdScUI[/youtube]

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X