Pete Doherty i Carl Barat ‘stalno izlaze zajedno’

Nakon raspada benda The Libertines 2004. i osnivanja dva paralelna i uspješna benda Baratovog Dirty Pretty Things i Dohertyjevog The Babyshambles, kao The Libertines svega su nekoliko puta nastupili nakon raspada. Tih nekoliko guerilla gigova pokazalo je da je njihova baza fanova i obožavatelja “starog” zvuka još uvijek čvrsta i postojana.

Pete Doherty i Carl Barat (Foto: Wikipedia)

Na ovogodišnjoj dodjeli NME nagrada u podužem intervju Carl je između ostalog izjavio: “Stalno izlazim s Peteom. Ponovo ćemo raditi zajedno kad za to dođe vrijeme… kada bude potrebno.”

Približno u isto vrijeme, povodom svoje izložbe u Camdenu na kojoj je izlagao svoje likovne radove te nekoliko slika koje je napravila njegova prijateljica Amy Winehouse, i Pete je govorio o svojim sve učestalijim susretima s Carlom: “Uzeo je neke moje pjesme kako bi im dodao rifove, jer ima ideje, ali nema tekstova pa sam mu dao svoj dnevnik.”

O budućnosti The Libertinesa izjavio je: “ Budućnost je da se nađemo i radimo stvarno dobru glazbu. Danas mi je puno lakše biti u njegovom društvu nego kad smo bili na vrhu. Žao mi je, ali to je istina: odrasli smo.”

Pete Doherty po ugovoru s EMI-jem dužan je uskoro objaviti solo album. Trenutno živi u Parizu, a za snimanje 12 novih pjesama već je odabran studio u Harlesdenu u Velikoj Britaniji kao i producent albuma Adem Hilmi.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X