Pete Doherty i Carl Barat ‘stalno izlaze zajedno’

Nakon raspada benda The Libertines 2004. i osnivanja dva paralelna i uspješna benda Baratovog Dirty Pretty Things i Dohertyjevog The Babyshambles, kao The Libertines svega su nekoliko puta nastupili nakon raspada. Tih nekoliko guerilla gigova pokazalo je da je njihova baza fanova i obožavatelja “starog” zvuka još uvijek čvrsta i postojana.

Pete Doherty i Carl Barat (Foto: Wikipedia)

Na ovogodišnjoj dodjeli NME nagrada u podužem intervju Carl je između ostalog izjavio: “Stalno izlazim s Peteom. Ponovo ćemo raditi zajedno kad za to dođe vrijeme… kada bude potrebno.”

Približno u isto vrijeme, povodom svoje izložbe u Camdenu na kojoj je izlagao svoje likovne radove te nekoliko slika koje je napravila njegova prijateljica Amy Winehouse, i Pete je govorio o svojim sve učestalijim susretima s Carlom: “Uzeo je neke moje pjesme kako bi im dodao rifove, jer ima ideje, ali nema tekstova pa sam mu dao svoj dnevnik.”

O budućnosti The Libertinesa izjavio je: “ Budućnost je da se nađemo i radimo stvarno dobru glazbu. Danas mi je puno lakše biti u njegovom društvu nego kad smo bili na vrhu. Žao mi je, ali to je istina: odrasli smo.”

Pete Doherty po ugovoru s EMI-jem dužan je uskoro objaviti solo album. Trenutno živi u Parizu, a za snimanje 12 novih pjesama već je odabran studio u Harlesdenu u Velikoj Britaniji kao i producent albuma Adem Hilmi.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X