Jackson Browne pozitivan na COVID-19

Sedamdesetjednogodišnji kantautor oporavlja se kod kuće i kaže kako je sretan da je u pitanju blaži oblik bolesti.

Jackson Browne (foto: Wikipedia)

Jackson Browne pozitivan je na koronavirus. Glazbenik kaže da ima blage simptome koji uključuju slab kašalj i temperaturu te se oporavlja u svom domu u Los Angelesu. “Imam sreće da me nije snažnije zahvatilo,” kaže Browne dodajući kako ima snažan imunitet.

Zaražen je, kaže u New Yorku gdje je nastupio na dobrotvornoj manifestaciji Love Rocks NYC, zbog čega sada žali: “Već tada se pozivalo na oprez, ali pomislio sam kako će biti dovoljno ne rukovati se i ne grliti se s ljudima. No ipak ste u istom prostoru i udišete isti zrak.”

Browne savjetuje mladima da shvate virus ozbiljno. “Mnogi koji su zaraženi neće biti testirani jer nemaju simptome, ali tako ga svejedno mogu prenijeti drugima.” Dodaje kako svi moraju sudjelovati u naporima da se spriječi širenje zaraze, ostati kod kuće i izbjegavati kontakt s drugima.

Browne je u karanteni proveo 10 dana, a vrijeme provodi u telefonskim razgovorima s prijateljima, slušanju glazbe i čitanju vijesti. Kaže kako je bitno da zaraženi dijele svoja iskustva s drugima. “Moj slučaj nije bitan, ali možda je bitno naglasiti kako nekim zaraženima nije toliko loše.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X