James Hetfield nazvao obožavateljicu koja je otjerala pumu glazbom Metallice

Dee je grabežljivu mačku otjerala pjesmom ‘Don’t Tread on Me’.

James Hetfield (foto: Wikipedia)

Nedavno je odjeknula vijest kako je prošli mjesec Dee Gallant u Britanskoj Kolumbiji šetala psa kada je naletjela na pumu koju je otjerala glazbom koju je slušala. Kanađanka je na vijestima zahvalila Jamesu Hetfieldu i dečkima iz Metallice što su joj spasili život. Vijest nije zaobišla ni same ‘spasitelje’, pa je tako Hetfield odlučio kontaktirati Dee.

“Nisam znala što da kažem,” izjavila je Gallant. “Nevjerojatno je kako se brzo sve odvilo i kako daleko je došlo. Izrazito mi je drago bilo iz prve ruke spoznati činjenicu da je tako prizeman i tako sjajna osoba.”

“Da ste mi s osamnaest godina rekli da će se ovo dogoditi, ne bih vam vjerovala. Iskočila bih iz kože od uzbuđenja.”Hetfield je Dee poslao i selfie s porukom: “Mislio sam da ćeš htjeti potvrdu da sam to stvarno ja.”

Gallant je snimila svoj susret s pumom za vrijeme kojeg je navila pjesmu “Don’t Tread On Me” s iTunesa objašnjavajući: “Pomislila sam kako je to najglasnija pjesma koju imam na telefonu i kako će je vjerojatno uplašiti. A bila je to i poruka koju sam željela poslati pumi. Čim je pjesma počela, pobjegla je u grmlje. Vjerojatno nije željela nešto što će joj u ustima ostaviti okus Metallice.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X