Je Veux predstavila drugi singl s nadolazećeg albuma

Nakon odlično primljenog prvog singla ‘Girlfriend’ Je Veux polako, ali sigurno slaže kockice svoga albuma predstavljajući izuzetnu pjesmu ‘Beautiful’.

Je Veux ‘Beuatiful’

„U rutini života nažalost često izgubimo osjećaj za ono stvarno bitnoi zaboravimo koliko je život zapravo lijep u svoj svojoj punini i izazovima. “Beautiful” je mali podsjetnik meni samoj o toj ljepoti oko mene i mala meditacija, zahvala, koja me vraća u centar bitnih stvari ili barem to pokušava“, tim riječima je novu pjesmu predstavila Je Veux, tj. pjevačica Željka Veverec.

Uz Željku Veverec, kao autoricu i pjevačicu, je i njezina iskušana ekipa Toni Starešinić na klavijaturama i Đuro Dobranić za bubnjevima. Za miks i produkciju pjesme zaslužan je Janko Novoselić, dok je master napravio Petar Dundov. Je Veux od prvog singla prati i jak vizualni identitet, a izvrstan „šumski“ spot režirao je Dalibor Barić uz vjernog pratitelja iza kamere Marka Petrovića.

Singlom “Beautiful” kraju se približava rad na debitantski album Je Veux, putovanje kroz njezine strahove i veselja, naziva „I Glow“.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X