Ljubljanski MENT objavio još 30 izvođača i potpuni program konferencije

MENT je kompletirao program MENT konferencije 2020, koja će se održati u Kinu Šiška i hotelu M između 6. i 7. veljače 2020. Pogledajte cjelovitu listu predavača koji će sudjelovati na ovogodišnjoj konferenciji.

MENT 2020

Jedna od nominacija za riječ 2019. godine svakako bi mogla biti održivost. Na ovogodišnjoj konferenciji, predstavit će se jedan od najvećih slovenskih glazbenih festivala Metal Days i njihov petogodišnji plan da postanu najodrživiji europski glazbeni festival. Na drugoj strani spektra, Sally Anne Gross pričat će o različitim pristupima razvoju održive glazbene karijere i pronalasku zdrave ravnoteže između bavljenja glazbom i privatnog.života.

Ostale prezentacije koje ne smijete propustiti uključuju Glazbeni PR u 2020+, brzi tečaj u glazbenom PR-u za nadolazeće desetljeće, Bandcamp za umjetnike i diskografske kuće, upoznavanje s jednom od najposebnijih i najuspješnijih izravno-prema-fanovima platformi i Hali Gali – mlada srpska glazbena scena, portret inicijative bazirane u Beogradu, koja je uspjela povezati mladu srpsku glazbu i umjetničku scenu.

Među brojnim važnim licima, lista sudionika također uključuje i veliki broj predstavnika nekih od najpoznatijih europskih festivala poput: Le Guess Who? (Nizozemska), Colours of Ostrava (Češka), Pohoda Festival (Slovačka), INmusic Festival (Hrvatska), Pop Kultur (Njemačka), Sziget Festival (Mađarska), Bol Festival (Rusija), Monkey Week (Estonija), Moscow Music Week (Rusija), MetalDays (SIovenija) i mnogih drugih

Konferencija će također ugostiti i predstavnike brojnih uglednih booking agencija poput: Paradigm Agency, ATC Live, Earth Agency, BLiP Agency, Powerline Agency, Kokako Music i mnogih drugih

Europska inicijativa za nadolazeće umjetnike objavila je cjelovitu listu nominiranih umjetnika za 2020. godinu, koja uključujuće više od 130 izvođača, izabranih od strane 19 europskih festivala. INES#TALENT 2020 također uključuje i deset slovenskih izvođača.

Ulaznice: festivalske karte u pretprodaji, PRO PASS (FESTIVAL+KONFERENCIJA) i ovogodišnji novitet, PRO PASS S HOTELOM (B&B Hotel Ljubljana Park). Ako na MENT 2020 dolazite vlakom ili autobusom*, pošaljite svoju kartu s vidljivim datumima na [email protected] prije 31. siječnja 2020 i dobit će te CHOO CHOO PRO PASS (25% popusta na vaš PRO PASS). Za više informacija posjetite našu internetsku stranicu.

Više o bendovima: https://www.ment.si/lineup/
Više o konferenciji: https://www.ment.si/conference/
Ulaznice: www.ment.si/tickets
Internetska stranica: www.ment.si
Facebook event: https://www.facebook.com/events/464482000755911/

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X