Jean-Marc Vallée priprema biopic o Johnu i Yoko

Redatelj HBO-ovih gemova ‘Big Little Lies’ i ‘Sharp Objects’ u novom će se polu-glazbenom biopicu koncentrirati na odnos i dinamiku između Johna i Yoko.

John Lennon i Yoko Ono (izvor: Wikipedia)

Jean-Marc Vallée režirati će novi film koji će pratiti odnos, živote i sudbinu Yoko Ono i Johna Lennona. Yoko je, kako izvještava NME, već duboko uključena u projekt i s producentima Michaelom De Lucom i Anthonyem McCartenom na razvoju filma radi još od prošle godine. Kako je naveo De Luca film će se usredotočiti na “zrele i relevantne teme ljubavi, hrabrosti i aktivizma u SAD-u”.

Valléeova će uloga, osim režije, biti i prepravljanje McCartenovog scenarija, budući da je produkcija, navodno zbog Yoko, odlučila promijeniti izvjesne elemente u scenariju. Trenutačno je nemoguće pretpostavljati na koji će se način ispričati priča o Johnu i Yoko no poznavajući Valléea i njegovu tendenciju da se zabavlja nešto mračnijim temama i motivima, pretpostavlja se da će scenarij pratiti i ne baš privlačnu stranu tragično preminulog Beatlea i pružiti blizak uvid u tamnije dijelove njegova života poput ovisnosti o drogama i opijatima koja se, recimo, često prešućuje.

Ostali su detalji u cijelosti nepoznati i čitavi projekt je pod ključem. Za sada nisu poznata ni imena glumaca ni kada će film imati svoju premijeru.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X