Jean-Marc Vallée priprema biopic o Johnu i Yoko

Redatelj HBO-ovih gemova ‘Big Little Lies’ i ‘Sharp Objects’ u novom će se polu-glazbenom biopicu koncentrirati na odnos i dinamiku između Johna i Yoko.

  • 2
    Shares
John Lennon i Yoko Ono (izvor: Wikipedia)

Jean-Marc Vallée režirati će novi film koji će pratiti odnos, živote i sudbinu Yoko Ono i Johna Lennona. Yoko je, kako izvještava NME, već duboko uključena u projekt i s producentima Michaelom De Lucom i Anthonyem McCartenom na razvoju filma radi još od prošle godine. Kako je naveo De Luca film će se usredotočiti na “zrele i relevantne teme ljubavi, hrabrosti i aktivizma u SAD-u”.

Valléeova će uloga, osim režije, biti i prepravljanje McCartenovog scenarija, budući da je produkcija, navodno zbog Yoko, odlučila promijeniti izvjesne elemente u scenariju. Trenutačno je nemoguće pretpostavljati na koji će se način ispričati priča o Johnu i Yoko no poznavajući Valléea i njegovu tendenciju da se zabavlja nešto mračnijim temama i motivima, pretpostavlja se da će scenarij pratiti i ne baš privlačnu stranu tragično preminulog Beatlea i pružiti blizak uvid u tamnije dijelove njegova života poput ovisnosti o drogama i opijatima koja se, recimo, često prešućuje.

Ostali su detalji u cijelosti nepoznati i čitavi projekt je pod ključem. Za sada nisu poznata ni imena glumaca ni kada će film imati svoju premijeru.

  • 2
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh