Jeff Ament iz Pearl Jama kaže da mu je nelagodno svirati u dvoranama

‘Jednostavno ne znam želim li izaći i napraviti 30 koncerata gdje na ulazu provjeravaju i testiraju ljude’, izjavio je basist Pearl Jama.

Jeff Ament, Pearl_Jam (Foto: Wikipedia)

Jeff Ament iz Pearl Jama govorio je u novom intervjuu za podcast “Kyle Meredith With…” o svom oklijevanju da svira u zatvorenim prostorima nakon pandemije koronavirusa. Ament je rekao da se ne osjeća ugodno pri pomisli da svira koncerte na mjestu gdje posjetiteljima “provjeravaju potvrde o cijepljenju”.

O budućim planiranim turnejama Pearl Jama, Ament je rekao: „Imamo nekoliko dogovorenih stvari  za sljedeću godinu. Nadam se da će ovaj soj (Delta, op.a.) i sve što se događa s cijepljenjem i svim tim stvarima, krenuti u pozitivnom smjeru. Osjećam se kao da se još uvijek nekako vrtimo na rubu ove stvari. Ako skrenemo iza ugla, nadamo se da ćemo barem krajem zime, ili ranog proljeća doći u neku normalu.”

Potom je dodao: “Većina koncerata koji su pred nama, i američki i europski, su u dvoranama. Jednostavno ne znam želim li izaći i napraviti 30 koncerata gdje na ulazu provjeravaju i testiraju ljude. Nadam se da ćemo do ožujka iduće godine napraviti pomak i da će se svi moći osjećati sigurno dok putuju ili dok se nalaze s još 20.000 ljudi u koncertnom prostoru.”

Ament je najavio i izlazak svog četvrtog solo albuma “I Should Be Outside” za 10. kolovoz ove godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X