Jinjer objavili duboki osobni video za pjesmu ‘Retrospection’

Ukrajinski metal bend koji je nedavno ‘poharao’ i zagrebačku Tvornicu kulture uskore kreće na sjevernoameričku turneju. Prije toga grupa je pustila video spot ‘Retrospection’ s albuma ‘Macro LP’.

Jinjer u Tvornici kulture (Foto: Roberto Pavić)

Pjesma “Retrospection” jedna je od najosobnijih koju sam ikad napisala”, tvrdi pjevačica Tatiana Shmayluk, koju je otpjevala na materinjem jeziku prije nego je izričaj prebacila na engleski, te objašnjava: “Jest da živimo san mnogi bendova jer smo stalno na turneji i jest da su nam životi ispunjeni, no tu ipak postoji i mračna strana o kojoj se ne govori previše.”

Pjevačica Jinjera tu dakako misli na čestu razdvojenost od onih koje voli, posebno roditelja, jer ih razdvaja politička situacija i rat. “Nemamo previše prilika vidjeti roditelji i kad smo u Ukrajini. Osjećaj je kao da smo na drugoj strani planeta, a ne svega 800 kilometara od njih. Najgora stvar sada dok sam u tridesetim godinama je da iz godine u godinu osjećam kao da se nakupljaju olujni oblaci. Znamo da će doći dan kad ću biti usamljena jer će nas napustiti. Taj osjećaj je nekad nepremostiv. Otac i majka su ljudi koji pružaju najčišću ljubav koja postoji. Hvala im na tome.”

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X