John Taylor iz grupe Duran Duran obolio od koronavirusa

Basist je opisao simptome kao gripa s turbo punjenjem.

Duran Duran na Šalati (Foto: Izidor Tačković)

Pedesetdevetogodišnji John Taylor tvrdi da je obolio od blažeg oblika COVID-19, opisavši simptome kao gripa s turbo punjenjem. Nakon tjedan dana bolovanja tvrdi da se osjeća dobro.

“Pokušavam dati odgovor na enormni strah generiran od ove pandemije. Neki od njih su opravdani i moje srce ide onima koji su osjetili gubitak i bol. Ali hoću reći da ova bolest nije uvijek ubojica i da se možemo i moramo nositi s tim.”

Taylor je još jedan u dugačkom nizu oboljelih celebrityja, a to su Tom Hanks i njegova žena Rita Wilson, Idris Elba, Pink, NBA zvijezda Kevin Durant, gitarist Radioheada Ed O’Brien, Jackson Browne, Christopher Cross, Scarface iz Geto Boys, Marianne Faithfull, Kristofer Hivju, Olga Kurylenko, Daniel Dae Kim, Placido Domingo, Chuck Billy iz Testamenta, Andrew Watt i Lucian Grainge.

Bolest je nažalost uzela život Adamu Schlesingeru iz Fountains of Wayne, Alanu Merrillu koji je skladao pjesmu “I Love Rock & Roll”, jazz legendi Ellisu Marsalisu, country pjevaču Joeu Diffieu, i Tonyjem nagrađenim scenaristi Terrenceu McNallyju.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X