John Taylor iz grupe Duran Duran obolio od koronavirusa

Basist je opisao simptome kao gripa s turbo punjenjem.

Duran Duran na Šalati (Foto: Izidor Tačković)

Pedesetdevetogodišnji John Taylor tvrdi da je obolio od blažeg oblika COVID-19, opisavši simptome kao gripa s turbo punjenjem. Nakon tjedan dana bolovanja tvrdi da se osjeća dobro.

“Pokušavam dati odgovor na enormni strah generiran od ove pandemije. Neki od njih su opravdani i moje srce ide onima koji su osjetili gubitak i bol. Ali hoću reći da ova bolest nije uvijek ubojica i da se možemo i moramo nositi s tim.”

Taylor je još jedan u dugačkom nizu oboljelih celebrityja, a to su Tom Hanks i njegova žena Rita Wilson, Idris Elba, Pink, NBA zvijezda Kevin Durant, gitarist Radioheada Ed O’Brien, Jackson Browne, Christopher Cross, Scarface iz Geto Boys, Marianne Faithfull, Kristofer Hivju, Olga Kurylenko, Daniel Dae Kim, Placido Domingo, Chuck Billy iz Testamenta, Andrew Watt i Lucian Grainge.

Bolest je nažalost uzela život Adamu Schlesingeru iz Fountains of Wayne, Alanu Merrillu koji je skladao pjesmu “I Love Rock & Roll”, jazz legendi Ellisu Marsalisu, country pjevaču Joeu Diffieu, i Tonyjem nagrađenim scenaristi Terrenceu McNallyju.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X