‘Joker’ Joaquina Phoenixa dobio ime i službeni datum izlaska, Warner Bros potvrdio projekt

Jedan od najiščekivanijih filmova za narednu godinu dobio je i datum premijere.

Joaquin Phoenix kao Joker u ‘fan made’ videu (izvor: screenshot YouTube)

Kao što smo već pisali, film o počecima Jokera režirati će Todd Phillips, a svoju će premijeru doživjeti 4. listopada 2019. godine. Što se naslova filma tiče, produkcija je bila maksimalno jednostavna i film je ponio naslov “Joker”.

S budžetom od 55 milijuna dolara, očekuje se da će novi DC-ijev film zaobići velike akcijske scene i da će se koncentrirati na Jokerovu ličnost i pojašnjenje toga zašto ovaj antagonist postaje Batmanov ultimativni protivnik.

Podsjećamo, scenarij za film napisali su zajedno redatelj Todd Phillips i Scott Silver, a izvršni producent je Martin Scoresese. No, navodno je ideja iza ovakvog introspekcijskog, “low-budget” Jokera, bila originalno Phoenixova.

“Prije tri ili četiri godine nazvao sam svojeg agenta i rekao mu “Zašto ne bi uzeli jednog od tih likova i naprosto napravili film manjeg budžeta, karakternu studiju jednog od tih zločinaca?” Mislio sam se pritom, “Ne možeš uzeti Jokera, jer, znaš, ne možeš odraditi takvu ličnost, ona je već zaokružena”, priznao je Phoenix za Collider.

“Todd ima vrlo zanimljivo viđenje tog svijeta i zna što hoće reći. Ima nešto vrlo privlačno u tomu da radim s njim na ovom projektu možda i najviše zbog toga što me čitav projekt nekad i užasno jebeno plaši”, priznao je Phoenix.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X