Jonathan objavljuje maxi singl ‘Getting Closer Is Keeping Us Apart’

Grupa Jonathan objavljuje, uoči velikog zagrebačkog koncerta, maxi singl ‘Getting Closer Is Keeping Us Apart’ na kojem se nalaze dvije potpuno nove pjesme – ‘Juvenile’ i ‘Try To Get Even’.

Jonathan 'Getting Closer Is Keeping Us Apart'
Jonathan ‘Getting Closer Is Keeping Us Apart’

Novi materijal sniman je na starom mjestu i sa starom ekipom – u studiju G.I.S. te s Matejom Zecom zaduženim za miks i matering. “Try To Get Even” bend je već svirao na koncertima – primjerice u Tvornici prije Editorsa ili na Pozitivnom koncertu, dok je “Juveline” potppuno noa pjesma. Maxi single “Getting Closer Is Keeping Us Apart” predstavlja svojevrstan prijelaz Jonathana prema drugom albumu kojeg će bend snimati ovo proljeće. “Juvenile” i “Try To Get Even” zaživjet će isključivo kroz ovo izdanje i neće se naći na drugom dugosvirajućem albumu.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FwV2-HQaSjs[/youtube]

Jonathan nove pjesme pušta u razdoblju kad se jako puno toga događa oko grupe. U subotu 21. veljače u 13 sati bend će u Malom pogonu Tvornice kulture održati svoju The Converse Rubber Tracks radionicu na kojoj će pred publikom uživo raditi pjesmu. Tjedan dana kasnije, 28. veljače, sljedi im koncert u Velikom pogonu, najveći u njihovoj karijeri, a sedam dana nakon toga, u petak 6. ožujka saznat će da li su osvojili Porina u kategoriji Novog izvođača godine. U međuvremenu je održana premijera filma “Ja sam ljubav” u kojem se koriste čak četiri pjesme s njihovog debi albuma “Bliss” koji je nedavno prešao brojku od 10.000 downloada s Bandcamp stranice.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IlBy1WuQAA8[/youtube]

I maxi singl “Getting Closer Is Keeping Us Apart” bit će dostupan za download za stranice http://jonathan3.bandcamp.com/releases od 2. ožujka.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X