Podijelili smo ulaznice za prva dva dana House Of Pablo festivala u Tvornici

House Of Pablo Festival na kojem nastupa kolektiv osam zagrebačkih bendova održat će se u Velikom pogonu Tvornice kulture u petak 20. i subotu 21. veljače 2015. godine. Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice.

She Loves Pablo
She Loves Pablo

Prva dva dana House Of Pablo Festivala održat će se u petak 20. i subotu 21. veljače u Velikom pogonu Tvornice kulture. U petak nastupaju Muscle Tribe Of Danger And Excellence, Killed A Fox, Straight Outta Fridge i Elephant Stalker. Pozornicu će drugog dana okupirati She Loves Pablo, Malady Lane, Reflex Kid i Mahatma.

U prodaji je ograničen broj festivalskih ulaznica po cijeni od 45 kuna. Jednodnevne u pretprodaji iznose 30 kn, dok će na dan koncerta za ulaznicu trebati izdvojiti 40 kuna. Službena prodajna mjesta: Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1, Aquarius CD shop, Varšavska 1, Dirty Old Shop, Tratinska 18, prodajna mjesta Entrio.hr i www.entrio.hr.

Ravno do dna je podijeli 2×2 ulazniceTočno odgovor na pitanje: Koliko dana traje House of Pablo festival? glasi: 3 dana. Po dvije ulaznice za koncerte u Tvornici dobili su Stipe Vidak i Petar Žutinić.

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X