Podijelili smo ulaznice za prva dva dana House Of Pablo festivala u Tvornici

House Of Pablo Festival na kojem nastupa kolektiv osam zagrebačkih bendova održat će se u Velikom pogonu Tvornice kulture u petak 20. i subotu 21. veljače 2015. godine. Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice.

She Loves Pablo
She Loves Pablo

Prva dva dana House Of Pablo Festivala održat će se u petak 20. i subotu 21. veljače u Velikom pogonu Tvornice kulture. U petak nastupaju Muscle Tribe Of Danger And Excellence, Killed A Fox, Straight Outta Fridge i Elephant Stalker. Pozornicu će drugog dana okupirati She Loves Pablo, Malady Lane, Reflex Kid i Mahatma.

U prodaji je ograničen broj festivalskih ulaznica po cijeni od 45 kuna. Jednodnevne u pretprodaji iznose 30 kn, dok će na dan koncerta za ulaznicu trebati izdvojiti 40 kuna. Službena prodajna mjesta: Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1, Aquarius CD shop, Varšavska 1, Dirty Old Shop, Tratinska 18, prodajna mjesta Entrio.hr i www.entrio.hr.

Ravno do dna je podijeli 2×2 ulazniceTočno odgovor na pitanje: Koliko dana traje House of Pablo festival? glasi: 3 dana. Po dvije ulaznice za koncerte u Tvornici dobili su Stipe Vidak i Petar Žutinić.

 

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X