Još dva posthumna albuma Amy Winehouse?

Mitch Winehouse, otac pokojne pjevačice otkrio je u intervjuu za BBC Radio 6 da diskografska aktivnost Amy Winehouse nije iscprljena.

Amy Winehouse (Foto: Alex Lake / Universal Music)

Mitch Winehouse je tijekom intervjua za BBC Radio 6 promovirao svoje nove memoare „Amy, My Daughter“, čiji prihod od prodaje će ići u fondaciju Amy Winehouse i kazao kako ima dovoljno materijala za jedan, ako ne i za dva posthumna albuma.

„Ima dosta snimljenog materijala. Sigurno za jedan album. Amy je otpjevala veliki broj obrada starih klasika, ali problem je u tome da ne želimo nikoga opljačkati, pogotovo obožavatelje Amy Winehouse, koji na sve to što se događa poslije njene smrti mogu gledati sumnjičavo“ izjavio je Mitch Winehouse.

Posljednji posthumni album Amy Winehouse Lioness: Hidden Treasures“ bio je veliki hit prošle godine i ujedno jedan od najprodavanijih albuma,, ne samo u Velikoj Britaniji.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X