Još sedam dana do kraja natječaja za Nagradu Milan Mladenović

Nagrada za Nagradu Milan Mladenović koju dodeljuje Zaklada Milana Mladenovića otvoren je do 30. lipnja, a trenutno se prijavilo preko 100 autora i bendova.

Nagrada Milan Mladenović

Ove godine dobitnika druge po redu nagrade odabrat će žiri u sastavu Darko Rundek, Srđan Gojković Gile i Mirela Priselac Remi. Svi detalji o pravilima dodjele nagrade i natječaju nalaze se na stranici Zaklade: www.milanmladenovic.com

Pravo za natjecanje za nagradu imaju autori iz svih bivših jugoslavenskih republika, s glazbenim djelom s tekstom, na nekom od jezika koji se govore na teritoriji bivših jugoslovenskih republika.

Djela koja se natječu za nagradu trebaju biti objavljena između 30.06.2019. godine i 30.06.2020. godine. Objavljenim djelima će se smatrati ona koja su od strane autora ili drugog lica sa njegovom dozvolom, trajno učinjena pristupačnim javnosti putem nosača zvuka ili putem minimalno dvije platforme digitalne distribucije (Deezer, iTunes, Spotify, Bandcamp, YouTube, Tidal, Mixcloud, Soundcloud i slično).
Prijave djela za nagradu mogu podnositi autori, izvođači ili izdavači preko službene internetske stranice Zaklade.

Novčani iznos nagrade je 2.000 eura.

Ukoliko žiri ocijeni da nema prijavljenih djela sa vrijednostima koje podrazumijeva Mladenovićeva nagrada, ona se ove godine neće dodijeliti.

Nagrada Milan Mladenović je ustanovljena sa ciljem poticanja glazbenog stvaralaštva koje krase osobine svоjstvene umjetničkom nasljeđu Milana Mladenovića. Nagrada se dodjeljuje svake godine na dan Mladenovićevog rođenja, 21. rujna.

Dobitnik prve nagrade, koja je dodijeljena 2019. godine, je bend Artan Lili.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X