Justin Vernon: Više ne pišem pjesme za Bon Iver

Justin Vernon priznao je kako nije siguran u budućnost njegovog slavnog projekta Bon Iver obzirom da više ne piše pjesme za njega.

Justin Vernon (Foto: Wikipedia)

Vernon koji je ovog tjedna (2. rujna) objavio novi album sa svojim drugim bendom Volcano Choir u intervjuu za jednu australijsku radio postaju izjavio je kako se njegov pristup pisanju pjesama promijenio od posljednjeg albuma Bon Ivera iz 2011. godine.

„Ne pišem više pjesme. Posljednji album Bon Ivera bio je sistem: sjedim s akustičnom gitarom i skladam. Uistinu bih morao biti u specifičnim okolnostima kako bih snimio novu ploču Bon Ivera, a trenutno nisam u njima“, izjavio je Justin Vernon kad je priupitan o budućnosti cijelog projekta.

U nastavku je dao i objašnjenje: „Počašćen sam time što mi je Bon Iver dao platformu da radim što god zaželim. To i radim, jer nemam dovoljno vremena kako bih istovremeno istraživao sebe i ponovno pokušavao biti ono što već neki period nisam. Nisam spreman na to. Sva glazba koju sam napravio nevezano za Bon Iver me također potpuno prožimala. Ako se jednog dana i vratim Bon Iveru to će biti stoga jer mi je razlog za to došao spontano.“

Saznajte više: The Shouting Matches ‘Grownass Man’ – rock and roll s razlogom

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X