Kad Remi sretne Amy: Elemental ide na Avalon Fest

Kao potvrda da je regionalna sila, zagrebački bend Elemental će 18. lipnja na beogradskoj Kalemegdanskoj tvrđavi nastupiti kao predgrupa svjetskim megapopularnim imenima, Amy Winehouse i Mobyju, u sklopu Avalon Festa.

Elemental ide na Kalemegdan

Ovaj nastup bit će kruna ljetnih koncerata Elementala i iznimna prilika da se pred tisućama ljudi predstave u najboljem svjetlu te opravdaju renome jedne od najvećih regionalnih glazbenih atrakcija.

Elementalu je u 2011. itekako krenulo – njihov aktualni album “Vertigo” dobio je dvije nominacije za diskografsku nagradu Porin, u glasovanju hrvatskih glazbenih kritičara ovjenčani su titulom albuma godine, a glazbeni urednici i slušatelji svih centara Hrvatskog radija te čitatelji portala net.hr proglasili su ih bendom godine. Također, uključeni su u europski glazbeni projekt Diversidad s kojima nastupaju po europskim metropolama kao što su Pariz, Beč, Basel i Berlin.

Remi i Shot, vokali Elementala, uz svesrdnu podršku cijelog benda publici na Kalemegdanu predstavit će hitove s albuma ‘Vertigo’, ali odsvirati i najveće hitove iz svoje trinaestogodišnje karijere. Ovo je sjajna prilika publici iz cijele regije, a i šire, da pogleda jedan od najboljih domaćih bendova, bok uz bok svjetskim zvijezdama.

Posjetitelji iz Hrvatske ulaznice mogu kupiti u sustavu Eventim.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X