Kandžija akustičnu verziju pjesme ‘Crkva’ snimio u pokretnom WC-u

Nakon potpisivanja diskografskog ugovora s Universal Music Hrvatska, kojim su osigurali pozamašnu svotu namijenjenu istraživanju zvuka i fiksiranja istog u fizičkim i digitalnim formatima, Kandžija i Gole žene će u narednim danima konačno pristupiti snimanju novog albumu, kojeg je izlazak planiran za jesen 2015.

Kandžija i Gole žene
Kandžija i Gole žene

U procesu traženja studija za završne radove, Kandžija je s Golim ženama snimio novu, glamurozniju verziju aktualnog singla i ljetnog hita “Crkva”. Kamere su Golim ženama držali Tin Majnarić i Toni Mijač.

“Oduvijek smo Gole žene i ja poznati po glamuru, romantici. Nismo uopće znali da je to prva stvar snimljena u pokretnom toaletu ikad, kako tvrde neki izvori. Iskreno, sad smo pred fazom snimanja novog albuma i tražimo studio u kojem bi mogli dobiti predivan vokal poput Massimovog, pa smo najbliže tome postigli kad smo, u toj potrazi, od pokretnog wc-a napravili studio. Ova luksuzna akustična verzija “Crkve” je nastala kao rezultat ovog testa”, izjavio je Kandžija.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=evUnlymiZ-4[/youtube]

Originalna “Crkva” najavni je singl novog albuma Kandžije i Golih žena koji će izaći na jesen 2015., a snimanje počinje sredinom narednog tjedna. Ovo će ujedno biti i prvi album koji Kandžija stvara zajedno sa svojim bendom, Golim ženama, a dio pjesama koje će se naći na albumu uživo je predstavljen publici njihovih koncertnih nastupa.

“Iako je ovo moj četvrti album, još uvijek grizemo kao na početku, čak i više. Ovo je prvi s bendom, i neko novo poglavlje, neki novi svijet i izazov, što me pokreće. Još uvijek nismo pokazali što sve radimo, svi otprilike znaju , ali ne znaju točno . Mi bi htjeli da saznaju i da njihove uši i ovaj svijet budu bolje mjesto.”, izjavio je Kandžija.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X