Kandžija i Gole žene predstavili spot ‘Nema labavo’ – pripreme za zagrebački koncert uz Vesnu Mimicu

Kandžija i Gole žene predstavljaju novi singl i prateći videospot – ‘Nema labavo’, naslovnu pjesmu iznimno hvaljenog albuma.

  •  
  •  
Kandžija i Gole žene - Nema labavo (Foto: Dino Šertović)
Kandžija i Gole žene – Nema labavo (Foto: Dino Šertović)

Krajem prošle godine, Kandžija i njegov izniman bend Gole žene , objavili su hvaljeni studijski album “Nema labavo” , koji je u rekordnom roku uhvatio same vrhove godišnjih top lista najboljih izdanja 2015.! S albuma je do sada predstavljena nekolicina singlova i pjesama sa sumanutim videospotovima, među kojima je još uvijek aktualan singl “Đuro “.

Uz Đurino odobrenje, Kandžija i Gole žene su kao novi singl pripremili naslovnu pjesmu izdanja -” Nema labavo”. Novi singl stiže nam uoči priprema za veliku koncertnu promociju studijskog izdanja, koja će se održati 12. ožujka u Tvornici kulture. Kako i priliči svim pripremama, momci uz muzičke finese, bruse i svoju fizičku spremnost, pa su tako za “Nema labavo” pripremili i ‘Teretana Session’ videospot u kojem su ugostili jednu i jedinu – gđu. Vesnu Mimicu.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vbKsZP_MoEw[/youtube]

“Nema labavo je himna albuma i himna svake teretane, zvali smo Vesnu koja nam je pokazala par vježbi tako da stvarno nema labavo. Imamo upalu mišića svi.” – Kandžija.

Pripreme za koncertnu promociju albuma najavljene su još tijekom prošlog tjedna, kada je otkriveno kako će putem svog YouTube/Vevo kanala publici pružiti uvid u aktivnosti uoči zagrebačkog nastupa. Svakog utorka do koncerta će objavljivati ‘Teretana Session’ – novi videospot s jednom od pjesama s albuma “Nema labavo”. Uvodni dio činila je “Preuvjerljiva tamburica”, a ovog tjedna nam stiže i ‘Teretana Session’ video za novi singl – “Nema labavo”!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ETvtZDclzQU[/youtube]

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X