Kandžija i Gole žene predstavili spot ‘Nema labavo’ – pripreme za zagrebački koncert uz Vesnu Mimicu

Kandžija i Gole žene predstavljaju novi singl i prateći videospot – ‘Nema labavo’, naslovnu pjesmu iznimno hvaljenog albuma.

Kandžija i Gole žene - Nema labavo (Foto: Dino Šertović)
Kandžija i Gole žene – Nema labavo (Foto: Dino Šertović)

Krajem prošle godine, Kandžija i njegov izniman bend Gole žene , objavili su hvaljeni studijski album “Nema labavo” , koji je u rekordnom roku uhvatio same vrhove godišnjih top lista najboljih izdanja 2015.! S albuma je do sada predstavljena nekolicina singlova i pjesama sa sumanutim videospotovima, među kojima je još uvijek aktualan singl “Đuro “.

Uz Đurino odobrenje, Kandžija i Gole žene su kao novi singl pripremili naslovnu pjesmu izdanja -” Nema labavo”. Novi singl stiže nam uoči priprema za veliku koncertnu promociju studijskog izdanja, koja će se održati 12. ožujka u Tvornici kulture. Kako i priliči svim pripremama, momci uz muzičke finese, bruse i svoju fizičku spremnost, pa su tako za “Nema labavo” pripremili i ‘Teretana Session’ videospot u kojem su ugostili jednu i jedinu – gđu. Vesnu Mimicu.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vbKsZP_MoEw[/youtube]

“Nema labavo je himna albuma i himna svake teretane, zvali smo Vesnu koja nam je pokazala par vježbi tako da stvarno nema labavo. Imamo upalu mišića svi.” – Kandžija.

Pripreme za koncertnu promociju albuma najavljene su još tijekom prošlog tjedna, kada je otkriveno kako će putem svog YouTube/Vevo kanala publici pružiti uvid u aktivnosti uoči zagrebačkog nastupa. Svakog utorka do koncerta će objavljivati ‘Teretana Session’ – novi videospot s jednom od pjesama s albuma “Nema labavo”. Uvodni dio činila je “Preuvjerljiva tamburica”, a ovog tjedna nam stiže i ‘Teretana Session’ video za novi singl – “Nema labavo”!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ETvtZDclzQU[/youtube]

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X