Kandžija, ŽEN, marisol, Kali Fat Dub i One Dread rasturili na 7. Magic Boxu

Održao se sedmi Magic Box! Radio 808 je u suradnji s Pozitivnim ritmom predstavio pet aktualnih imena domaće scene i pružio im medijski prostor koji zaslužuju. Pet sati neprekidne glazbe išlo je iz HUB-a 385, uz live prijenos na društvenim kanalima suradnika. Do sada je kroz Magic Box prošlo 38 izvođača koji su oduševili gledatelje, a posebna je čar što su svi koncerti, pa tako i sedmi Magic Box izvrsno snimljeni i dostupni na klik!

Kali Fat Dub na Magic Boxu (Foto: Radio 808 / Pozitivan Ritam)

Maestralni duo Kali Fat Dub spektakularno su otvorili sedmi Magic Box. U tridesetak minuta koncerta pružili su kratki pregled svojih materijala, od početka rasplesani i veseli digli su na noge cijelu redakciju. Zasigurno su odredili ton ostatka online eventa, kako bi Chakka Svraka rekao; “pleši kao da ne vidi te nitko”.

Žen na Magic Boxu (Foto: Radio 808 / Pozitivan Ritam)

Indie post rok bend Žen idući je bio na redu i još jednom opravdao svoje mjesto na glazbenoj sceni. Nenametljiva i neopipljiva, skoro sramežljiva plovidba Ženovim repertoarom kojoj se samo prepustiš i pustiš da te nosi, tjera nas da kažemo ŽEN(e), naklon!

marisol na Magic Boxu (Foto: Radio 808 / Pozitivan Ritam)

Mango pop marisol aka glazbeno sunce, nadimak koji su im dali tijekom jučerašnjeg koncerta zavarao je sve je da su na pješčanoj plaži usred ljeta, na plus 40 stupnjeva. Toliko su dobri! Možemo se reći slično kao i za Žen – prepustiš se i pustiš da te nosi.

Kandžija na Magic Boxu (Foto: Radio 808 / Pozitivan Ritam)

Energični Kandžija vratio se s prethodno spomenute plaže u sandalama i čarapama, te s pratećim bendom natjerao sve na skakutanje po redakciji. Maestralno dobri beatovi i tekstovi ostavili su i gledatelje u ‘hoćemo još’ stanju uma.

One Dread na Magic Boxu (Foto: Radio 808 / Pozitivan Ritam)

Sigurni smo da ste već čuli za One Dread, predvođen s tri osebujne vokalistice koje očito nemaju naviku svađati se, već upravo suprotno – djeluju kao jedno. Ovu premisu iznova potvrđuju na svim svojim koncertima, cijeli bend uživa u svakoj sekundi i to je ono što odjekuje čak i preko malih ekrana. Ovom su prilikom predstavili i autorski materijal s nadolazećeg albuma privijenca. Reggae za kraj, One Dread!

Pogledajte snimku koncerata:

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X