Kandžijin album ‘Folder s Golim ženama’ uskoro na besplatnom downloadu

Nakon nedavno izdane prve internacionalne suradnje Dvojezične ploče s Bvanom, Kandžija izdaje album sa svojim bendom, sada već mitskog imena Gole žene, a novi live album ‘Folder s Golim ženama’ možete besplatno skinuti od 13. svibnja.

Kandžija 'Folder s Golim ženama'

Kako bi konačno razbili mit Kandžija i Gole žene snimili su 10 pjesama od čega je 9 starih i jedna nova. Album se zove „Folder s Golim ženama“ i od 13. svibnja će se moći skinuti besplatno na web stranici www.zlatnezbice.com (a do tada možete skinuti i poslušati njegov i Bvanin zajednički album „Dvojezična ploča“).

Uz besplatni download albuma snimili su i nekoliko teaser videa koji će izlaziti svaki utorak. Prvi je video„ Duge kandže“ i može se pogledati na službenom Youtube kanalu Kandžije Osjekanovića.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ufz_8RwfxpA[/youtube]

Sve je snimano u Osijeku u Planu B pod produkcijom mladog i talentiratnog multiinstrumentalista i producenta Egolessa, čije se stvari puštaju i na poznatoj radio postaji BBC Radio 1, a već je s prvim EP-om stekao priznanje izvan granica Hrvatske.

Kako Kandžija i njegov šesteročlani bend ženskog roda kažu: „Gole žene su najbolje žene, najbolji sviratelji instrumenata, a Toxara-najbolji reper i ima da osvojimo i San Remo, a i gitarijadu u Babinoj Gredi.“

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X