Kantautor Zvonimr Varga objavio album ‘Buđenja’

Zagrebački kantautor Zvonimir Varga ovih je dana objavio je peti jubilarni album pod naslovom ‘Buđenja’, snimljenim u ljeto ove godine.

Zvonimir Varga 'Buđenja'

Album čiji je naslov inspiriran psihološkom dramom sa De Nirom i Robinom Williamsom u glavnim ulogama slušateljima nudi za Vargu uobičajeni spektar emotivnih balada, ali ovoga puta uz lagani okret prema rocku.

Varga u ‘Buđenjima’ kroz svoje male melodrame koje sadrže elemente šlagera, šansona i folka prenosi atmosferu ljubavi, romantike, sjete, zanosa, ali i navijačkog duha.

Promocija novoga albuma biti će održana u subotu 12. listopada u Bistrou Jutro u Teslinoj 9, s početkom u 21 sat. Osim novih pjesama, Varga će na koncertu izvesti i skladbe sa prošlih albuma (“Pjesme”, “Ispod kože”, “Tajne”, “Zvonimir Varga album”), a sva izdanja mogu se besplatno poslušati i skinuti na zvonimirvarga.bandcamp.com.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X