‘No Room For Us’ – prvi EP Lovely Quinces

Dunja Ercegović, koja nastupa pod imenom Lovely Quinces, digitalno je objavila svoje prvo službeno EP izdanje ‘No Room For Us’.

Lovely Quinces 'No Room For Us'

Mini album sniman je krajem ljeta u zagrebačkom Funhouse studiju pod producentskom palicom Berka Muratovića i uključuje pet pjesama. EP je već sada u cijelosti je dostupan za preslušavanje na Lovely Quinces BandCamp i Soundcloud stranicama: http://lovelyquinces.bandcamp.comwww.soundcloud.com/lovelyquinces.

CD verzija ovog izdanja bit će dostupna na nadolazećim Lovely Quinces koncertima, koji ju od Beča preko SAD-a i Kanade vode natrag u našu regiju, gdje će nastupati tijekom studenog na koncertima koje će uskoro objaviti. Za sada je od koncerata na domaćem terenu potvrđen onaj u Rijeci, u novom klubu jednostavnog naziva Klub.

Lovely Quinces (Foto: Ferina)

Svi trenutno potvrđeni Lovely Quinces koncerti:
4.10. Beč – Waves conference & festival
5.10. Cagliari – Karel Music Expo
11.10. Chicago – Elbo Room
16.10. New York – Café Wha?
17.10. Toronto – Indie Week
18.10. Toronto – Indie Week
16.11. Rijeka – Klub.

Iako koncertno nastupa tek pola godine, sjajnim pjesmama i izvrsnim live nastupima Lovely Quinces brzo je prešla put iz početne demo faze u onu ozbiljnijeg izvođača s velikim potencijalom. Do sada je nastupala kao predizvođačica za Kurta Vilea, Tame Impalu, Omara Torreza, a na Špancirfestu je oduševila u večeri kada su nakon nje nastupali Skunk Anansie i PipsChips&Videoclips. Njezine demo i live snimke ukupno su na YouTube kanalu prešle više od 80,000 pregleda što je izuzetan broj za tako mlado ime u početnoj fazi karijere.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X