Kanye West: Neupitno i nesumnjivo, ja sam najveći ljudski umjetnik svih vremena

Neuiptino i nesumnjivo nakon posljednjeg glazbenikovog intervjua smo u laganom šoku.

Kanye West (Foto: Wikipedia)

Ovu neupitnu i nesumnjivu izjavu Kanye West je izrekao Zaneu Loweu za Apple Music’s Beats 1 povodom objave novog albuma “Jesus Is King”.

Da je neupitno i nesumnjivo Kanye West potpuno opsjednut svojim prelaskom na kršćanstvo obznanio je i novinaru kroz najavu još jednog albuma kojeg sprema točno za Božić ove godine. Naime riječ je o ciljanom albumu za nedjeljne mise i isti će se zvati “Jesus Is Born”.

Da je neupitno i nesumnjivo potpuno krivo interpretirao kršćanstvo na koje je prešao, svjedoči i ovo što je izrekao Zaneu Loweu: “Širio sam puno stvari. Bilo je vremena kad sam vam govorio što je visoka moda učinila za mene, davao sam vam do znanja što je Hennessey učinio za mene, ali sada vam prepuštam da znate što je Isus učinio za mene i u tome sam više nisam rob, sad sam sin, sin Božji. Slobodan sam.”

Neupitno i nesumnjivo ste dobro pročitali. Sin Božji. On. Kanye. Isus je dobio brata.

Neupitno i nesumnjivo Kanye West za to ima i dokaz. “Bog me koristi u nevjerojatnim stvarima. Kad sam nastupao u nedjelju, to je baš bila uskršnja nedjelja”, komentirao je tako svoj nastup na ovogodišnjoj Coachelli koji se zbio u nedjelju 21. travnja na tom poznatom proljetnom američkom festivalu, koji baš nekako uvijek padne na uskršnje blagdane, gdje je Kanye tom prilikom održao i misu.

Predsjednik SAD-a Donald Trump i Kanye West u Ovalnom uredu Bijele Kuće (Foto: Wikipedia)

Neupitno i nesumnjivo Kanye West je uz sve i najveći Amerikanac. Rekao je da se nedavno sreo s predsjednikom Trumpom i da će ponovno nositi crvenu šiltericu s natpisom “Make America Great Again”.

“A sada neupitno i nesumnjivo, ja sam najveći ljudski umjetnik svih vremena. To čak nije pitanje u ovom trenutku. To je sama činjenica”, izjavio je i dodao: “Za najvećeg umjetnika ljudskog roda je nošenje crvene kape praktična Božja šala za sve liberale: Kao, “Neee, ne Kanye!”

Neupitno i nesumnjivo je Kanye West rekao kako će se 2024. kandidirati za američkog predsjednika.

Neupitno i nesumnjivo Kanye West je unatoč silnoj poniznosti koju propvijeda kršćanstvo javno kazao kako on može gledati samo i isključivo s visoka : “Doći će vrijeme kada ću biti predsjednik Sjedinjenih Država i sjetit ću se … bilo koga koji nije imao sposobnost i kapaciteta razumijeti što radim.”

Neupitno, nesumnjivo razumijemo što radiš Kanye. Nažalost, odavno. A tek nakon ovog…

Neupitno i nesumnjivo.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Komentar

Idi na Vrh
X