Kanye West se javno odrekao podrške Trumpu i svoju kampanju predstavio kao ‘rođendanska zabava’

Jer kad on postane američki predsjednik, to će biti svačiji rođendan – objašnjava pjevač.

Kanye West (Foto: Wikipedia)

U novom intervjuu za Forbes, Kanye West je izjavio kako je uvjeren da će pobijediti na američkim predsjedničkim izborima ove godine  kao treći, nezavisni kandidat. “Razgovaram s ekspertima. Razgovarat ću s Jaredom Kushnerom, Bijelom kućom, Bidenom…”, rekao je pjevač koji namjerava svoju suprugu Kim Kardashian imenovati svojom savjetnicom, a Elona Muska za voditelja svemirskog programa.

Upitan zašto će kampanju voditi kao ‘rođendansku zabavu’, reper je odgovorio: “Zato jer kad mi pobijedimo, to će biti svačiji rođendan.”

O Donaldu Trumpu, kojeg je dosad javno podržavao, je promijenio mišljenje, te je kritizirao njegovo vođenje zemlje tijekom koronakrize. “S ovim intervjuom skidam crvenu kapu s glave”, čime je dao do znanja da više nije Trumpov simpatizer i dodao da to nema veze s tim što i dalje voli odsjedati u Trumpovim hotelima u kojima posebno voli zvuk saksofona u lobijima.

U istom intervjuu je West zauzeo stav protiv cijepljenja, posebice protiv koronavirusa, rekavši da ga je on prebolio još u veljači ove godine. “Drhtavica, ležanje u krevetu, vruće kupke i gledanje videa koji su mi govorili što učiniti da prebolim”, opisao je svoje iskustvo.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X