Kavasutra se oglasila singlom ‘Forza Milan’

Kavasutra, slovenski četveročlani sastav iz Kreativne zone Vrtojba, ima novi singl kojim najavljuje skorašnji izlazak novog albuma.

Kavasutra ‘Forza Milan’

Nadolazeći album “Ta veseli dan”, koji će izaći 31. svibnja, slijedi nakon izdanja prethodne ploče “Zlati stojan, lajf in Celje” iz 2021. godine, koja je bila poznata po mješavini jazz rocka i psihodelije.

S novom pločom rađaju se i novi nadahnuća, koja proizlaze iz istraživanja progresivnog rocka, jazza, grungea i rocka sedamdesetih godina prošlog stoljeća. Osjećamo ljubav benda prema Franku Zappi i Marku Brecelju. Bivši klupski maratonci u glazbi traže autentičnost i pokušavaju biti društveno kritični, dok se istovremeno ne shvaćaju previše ozbiljno i sve začinjavaju velikom dozom ironije i humora.

Podsjećamo vas i na dva promotivna koncerta gdje će sastav nastupiti s grupom Svojat, koja će također predstaviti svoj novi album “Ošili me modro” 7. lipnja u MKNŽ u Ilirski Bistrici i 8. lipnja u Kinu Šiška u Ljubljani.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X