Keith Richards i Mick Jagger se vratili na ‘mjesto zločina’

Stonesi i dalje u tišini proslavljaju pedesetu godišnjicu svog okupljanja. No ovog puta zajedno, što je prilično znakovito, obzirom da Mick Jagger zbog Richardsove autobiografije nije želio imati kontakte sa svojim ‘Glimmer twinom’.

The Rolling Stones ispred Marqueeja - srpanj 2012. (Foto: Rankin / The Rolling Stones)

Uglavnom, Richards, Jagger, Wood i Watts zajedno su pozirali fotografu Rankinu ispred Marqueeja, kluba gdje su 12. srpnja 1962. nastupili pod imenom The Rolling Stones. Naravno, tada su od današnjih Stonesa nastupili jedino Keith Richards i Mick Jagger, a u postavi su osim njih bili gitarist Brian Jones, basist Dick Taylor, Ian Stewart na klavijaturama i bubnjar Tony Chapman.

Keith Richards je i u autobiografiji „Life“ naveo, kako je pravi trenutak nastanka The Rolling Stonesa bio siječanj 1963. godine kada je za bubnjeve sjeo Charile Watts.

Fotkanje je odrađeno, a svirka će po svoj prilici biti za šest mjeseci. A koliko će koštati ulaznica? Vjerojatno pravo malo bogatstvo. Treba samo napomenuti da su Stonesi za svoj prvi nastup dobili honorar u vrijednosti oko 1 funte.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X