Keith Richards objavio singl ‘Trouble’

Prva gitara The Rolling Stonesa, Keith Richards , donosi potpuno novi singl, naziva ‘Trouble’.

Keith Richards 'Trouble'
Keith Richards ‘Trouble’

Nakon 20 godina, Keith Richards objaviti će novi, treći po redu, solo album, a “Trouble” je pjesma koja ostavlja jasan utisak kako će novo studijsko izdanje zvučati. Iako je na novom singlu sam odsvirao dionice električne, akustične te bas gitare, Keithu su u stvaranju pripomogli Steve Jordan na bubnjevima, Waddy Wachtel na gitari te Bernard Fowler kao prateći vokal.

Produkcijom i pisanjem nove pjesme također su se pozabavili Keith Richards te stari prijatelj Steve Jordan.

“Ništa nije slično ulasku u studio, kad nemaš apsolutno nikakvu ideju što te čeka na izlasku. Ako tražite ‘nevolju’, došli ste na pravo mjesto. ” objašnjava Keith Richards.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_btCZWi1jkg[/youtube]

Novi iščekivani studijski album nosit će naziv “Crosseyed Heart”, a u Hrvatskoj ga očekujemo 18. rujna . Kao i na novom singlu, i na produkciji albuma Keith je radio s kolegom Steveom Jordanom, a zajedno su napisali većinu pjesama koje će se naći na novom studijskom izdanju. Richards je na albumu surađivao s nekolicinom izvođača, a najzamjećenija suradnja je ona s Norah Jones na baladi “Illusion”, u kojoj je osim vokalom, pripomogla i pisanjem teksta. Osim novog singla “Trouble”, koji je odraz Keitha Richardsa, na novom albumu “Crosseyed Heart” naći će se country pjesma “Robbed Blind”, “Love Overdue” s primjesama reggaea te veoma živopisno nazvana pjesma “Blues In The Morning”.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X