Keith Richards spasio radio stanicu na Isle Of Wightu

Kad te voli Keith Richards, ni udar groma ti ne može nauditi…

Keith Richards – Life

Keith Richards pomogao je kako bi se spasila radio stanica na britanskom Isle Of Wight otoku čiji odašiljaš je stradao uslijed udara groma u srpnju. Angel Radio je specijalizirana radio stanica koja emitira glazbu snimljenu do 1969. godine. Gitarist Stonesa jednostavno je poslao ček na 3000 funti i time platio popravak odašiljača.

Bev Webster, direktor radio stanice je ispočetka mislio da je riječ o šali kad je vidio ček s Richadsovim potpisom, a kasnije je s uzbuđenjem napisao pismo zahvale. „Lijepo je živjeti s mišljenjem kako Keith Richards sluša našu radio stanicu“, izjavio je Webser za britanski The Sun. Richardsov glasnogovornik potvrdio je da donacija dolazi od njegovog klijenta koji ne želi ništa komentirati za javnost.

Richardsova biografija „Life“ nedavno je prodana u preko milijun kopija, čime je postala najprodavanija biografija jednog glazbenika. Objavljena je prošle godine. Hrvatski prijevod  je trebao ugledati svjetlo dana u travnju ove godine, ali će to izgleda biti na jesen. Richards je kao predujam za „Life“ dobio 7 milijuna dolara od izdavača. Po pitanju svog matičnog benda izjavio je kako još uvijek neuspješno lovi članove The Rolling Stonesa da uđu u studio i snime novi album.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X