Keith Richards spasio radio stanicu na Isle Of Wightu

Kad te voli Keith Richards, ni udar groma ti ne može nauditi…

Keith Richards 'Life'

Keith Richards pomogao je kako bi se spasila radio stanica na britanskom Isle Of Wight otoku čiji odašiljaš je stradao uslijed udara groma u srpnju. Angel Radio je specijalizirana radio stanica koja emitira glazbu snimljenu do 1969. godine. Gitarist Stonesa jednostavno je poslao ček na 3000 funti i time platio popravak odašiljača.

Bev Webster, direktor radio stanice je ispočetka mislio da je riječ o šali kad je vidio ček s Richadsovim potpisom, a kasnije je s uzbuđenjem napisao pismo zahvale. „Lijepo je živjeti s mišljenjem kako Keith Richards sluša našu radio stanicu“, izjavio je Webser za britanski The Sun. Richardsov glasnogovornik potvrdio je da donacija dolazi od njegovog klijenta koji ne želi ništa komentirati za javnost.

Richardsova biografija „Life“ nedavno je prodana u preko milijun kopija, čime je postala najprodavanija biografija jednog glazbenika. Objavljena je prošle godine. Hrvatski prijevod  je trebao ugledati svjetlo dana u travnju ove godine, ali će to izgleda biti na jesen. Richards je kao predujam za „Life“ dobio 7 milijuna dolara od izdavača. Po pitanju svog matičnog benda izjavio je kako još uvijek neuspješno lovi članove The Rolling Stonesa da uđu u studio i snime novi album.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X