Keziah Jones u Tvornici kulture: podijelili smo ulaznice za koncert

Blufunk zvijezda Keziah Jones trebao je prvotno nastupiti u Hali, ali je koncert preseljen u Tvornicu kulture. Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice za koncert 9. ožujka.

Keziah Jones u Tvornici kulture

Četiri godine nakon rasprodane Tvornice kulture, nigerijska zvijezda Keziah Jones koji je svjetsku slavu stekao hitovima “Rhythm Is Love “, “Where’s Life” i “Million Miles From Home”, vraća se u istu dvoranu.

Glazbenik, performer i kompozitor, uvijek svjež, uvijek drugačiji, uvijek energičan i spontan, stiže nam u Tvornicu kulture, 9. ožujka.

Koliko god puta slušali Keziaha Jonesa, nikada nećete slušati isti koncert.

Ovaj glazbeni revolucionar koji ne skriva svoje glazbene uzore pronađene u Jimiju Hendrixu, Milesu Davisu i Feli Kutiju, svojom je neobičnom tehnikom sviranja i miješanjem sirovog bluza i oštrog funka, stvorio žanr koji sam naziva “blufunk”.

Vlastito nigerijsko i europsko nasljeđe koristi kao glazbeni okvir u kojem rado istražuje sve aspekte koji nas spajaju, po kojima se razlikujemo i prema kojima se izražavamo i to prenosi u vlastite pjesme.

Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Keziah Jones ponovno dolazi u Zagreb, koje mu je ovo po redu gostovanje u hrvatskoj metropoli? glasi: Drugo gostovanje.

Po dvije ulaznice dobili su Martina Drakulić i Tomislav Lamut. Dobitnike ulaznice čekaju na ulazu u Tvornicu prije početka nastupa. Dobitnici uz osobnu iskaznicu na ulazu moraju predočiti valjanu Covid potvrdu ili negativni rezultat PCR testa ne stariji od 48 sati.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X