Podijelili smo ulaznice za King Dude u Vintage Industrialu

U četvrtak 30. svibnja, u Zagreb se vraća King Dude – plavooki vrag Mefisto s akustičnom gitarom, odjeven kao Johnny Cash s atmosferičnim glasom… Kao da je pretekao Roberta Johnsona na raskrižju. Ravno do dna je podijelio 2×1 ulaznicu.

King Dude u Vintage Industrialu

U vrijeme kad je američka folk glazba izgubila doticaj sa svojim krvavim korjenima, King Dude je uspio rasvjetliti tamu sa seksom, smrti, ljubavlju, ludošću i Luciferovim svijetlom. Od 2006. godine, njegov predani rock ’n’ roll je bio i poruka, ali i njegov medij prema publici kojom se obraća svojima grlenim baritonom dok pjeva đavolje stihove koje tako predano kroji.

Zahvaljujući brojnim izdanjima, preko Dais, Avant!, Bathetic, Clan Destine, Ván records…, nastupao je i na brojim festivalima, najčešće dijeleći pozornicu sa velikim Ghostom i Earthom, što je rezultiralo povećanjem fan baze jer nitko, nakon što ga čuje, ne može ne poželjeti još proročke mise.

Stvarajući miks biblijskog prizvuka od izolacije, otkrivenja, nade i spasenja, King Dude je brendirao svoj unikatan brend američke folk rock glazbe u kojoj se isprepliću elementi brit folka, americane, countrya & bluesa, a sve to je s vremena na vrijeme presvučeno teškim ovojima metal prizvuka što rezultira neobičnim modernism himnama pop prizvuka. Zvuči kompleksno? Zato ga trebate poslušati u živo. Savršena prilika je upravo 30. svibnja u Vintage Industrialu.

Ravno do dna je podijelio 2×1 ulaznicu. Točan odgovor na pitanje: U kojem klubu u četvrtak nastupa King Dude? glasi: U Vintage Industrial Baru. Po jednu ulaznicu su dobili Nenad Lukač i Mirna Potočnjak. Dobitnike ulazice čekaju u Vintage Industrialu pred nastup.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X