Zdenka Kovačiček i Remi opjevale žensku snagu, samostalnost i samouvjerenost

Pjesma ‘Pozitivan primjerak’ u radijski eter i u bespuća društvenih mreža puštena je još sredinom travnja i zabilježila je lijep prijem na glazbenim top listama diljem zemlje. A, danas je stigao i video spot.

Remi i Zdenka (Foto: Dan Šercar)

Zdenka i Remi okružene fotografijama moćnih žena koje su mijenjale povijest pjevaju o ženskoj snazi, samopoštovanju i samouvjerenošću. U spotu gledamo žene iz dvije različite generacije koje dijele mišljenje o viđenju o odnosa između muškarca i žene. Scenografija u video spotu zapravo pripada dijelu scenografije kazališne predstave Branka Brezoveca ‘Posljednja noć’. Video je režirao Marko Milovac, a tekst su udruženim snagama potpisale Mirela Remi Priselac i Danijela Borovnjak na što se nadovezala Zdenka Kovačiček riječima:

“Ideja o gostovanju Mirele Priselac na mom albumu se rodila poznavajući njezin rad. Ona je vrlo angažirana pjesnikinja, reperica i upravo mi je takva suradnja trebala za pjesmu “Pozitivan primjerak”!! Volim takve angažirane tekstove koji govore o karakterima, muško-ženskim odnosima koji su najčešće ne baš idealni. Možda su upravo moje osobne životne situacije dale ideju za odabir tekstova na novom albumu. Želim da budu provokativni do krajnosti otkačeni, da navedu na razmišljanje i smijeh…Ipak želim da se publika dobro zabavi”, izjavila je Zdenka Kovačiček

Zdenka Kovačiček je još u prosincu prošle godine izbacila singl “Jutarnja frka” i time najavila izlazak novog albuma koji će objaviti izdavačka kuća Dancing Bear.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X