King Krule objavio album i film ‘You Heat Me Up, You Heat Me Down’

Objavljen je live album ‘You Heat Me Up, You Cool Me Dow’n britanskog King Krule a via XL Recordings, a izdanje je propraćeno istoimenim filmom sa koncertnim snimcima sa prošlogodišnje prekinute europske turneje.

  •  
  •  
King Krule (Foto: Reuben Bastienne)

Samo nekoliko tjedana zatvaranja svijeta, King Krule je imao pregršt koncerata na pozornicama širom Europe, na pandemijski prekinutoj turneji hvaljenog trećeg albuma “Man Alive!”. Nastupe je zabilježio njegov dugogodišnji prijatelji i suradnik Reuben Bastienne-Lewis, u Amsterdamu i Parizu. Sa snimcima sa svega tri koncerata “You Heat Me Up You Heat Me Down” je polusatni film koji omogućava fanovima uvid u turneju koja je naglo prekinuta i istovremeno ih podsjeća na jedinstveno scensko prisustvo King Krulea.

S druge strane, live album “You Heat Me Up, You Cool Me Down “sadrži 17 live pjesama koje predstavljaju umjetnikov obim njegove diskografije. Na albumu se nalaze publici omiljene pjesme poput “Easy Easy”, “Baby Blue” i “Out Getting Ribs”… Pored digitalnog izdanja, izašao je i vinilni LP album, otisnut u ograničenoj kolekcionarskoj tiraži, s knjižicom o turneji i fotografijama koje je izabrao sam Archy.

Ovo nije prvi live album King Krulea. Godine 2018. objavljen je “Live On The Moon”, ali je jedini objavljen zbog iznenanadnog prekida turneje i samim tim nosi dodatnu težinu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X