‘Kino Bibijada’ – besplatne ljetne filmske projekcije u kinu Europa

Od 15. lipnja do 31. kolovoza, svake srijede i nedjelje s početkom u 17 h, kino Europa pruža mogućnost najmlađima da zaplove u novu filmsku avanturu, i to potpuno besplatno! Naime, u tomperiodu zaniteresirane roditelje i djecu očekuje 10 filmskih naslova i ukupno 23 prilike da kino Europa postane filmski ljetni dnevni boravak.

Kino Bibijada

“Kino Bibijada”, filmski program namijenjen djeci i mladima, održavat će se tijekom cijele godine u kinu Europa. “Kino Bibijada” se nastavlja na vrlo popularan istoimeni dječji filmski program Zagreb Film Festivala, koji najmlađoj publici već godinama donosi odabrane kvalitetne naslove recentne europske i svjetske nezavisne kinematografije. Početak ovog cjelogodišnjeg kino programa obilježit ćemo besplatnim ljetnim filmskim projekcijama za djecu i mlade.

Namijenjene dobnim skupinama od 5+, 8+, 9+ i 10+ (iako će nesumnjivo biti zanimljive svim generacijama), ove tople, poticajne ljudske priče, te lepeza zanimljivih igranih i animiranih likova opustit će djecu i odrasle, nasmijati, razdragati, motivirati, raspiriti maštu.

Svi detalje o programu, filmskim naslovima, kao i raspored programa

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X